- Vi spiller en god kamp og ligger presser stort sett hele andre omgang. Men vi er litt stressa, etter de fikk inn 2-1. Men vi klarte å samle oss.

Det sier kaptein for laget, Hanna Bjerck Ruud, etter det skjebnesvangre tapet. Skeid styrte både tempo og ball i store deler av kampen, men slet med å få til mange skudd på mål.

- Når man ligger med to midtstoppere på midtbanen og backer som vinger så har man god kontroll.

Ingen av lagene klarte å avgjøre kampen i ordinær tid og dermed gikk den til ekstraomganger og golden goal. Der var det, som i andre omgang, et frispark fra lang avstand som sendte Skeid ut av cupen. Dermed var det Sverre IL som gikk videre til åttendedelsfinale.

Mangler keeper

Dessverre for skeidjentene så mangler de keeper. Det kom til syne etter at to meget lange langskudd gikk i nettmaskene for Sverre.

- Vi har ikke keeper for øyeblikket. Det er skader og så skal ei på utveksling. Så vi måtte stille med en utespiller som gjorde sitt beste.

- Gjennom hele turneringen så har vi sluppet inn på langskudd.

For Skeid J17 ble dette en skuffende turnering, i følge Ruud.

- Vi er ikke helt fornøyde, for vi hadde håpet på å komme oss til semifinalen. Nå er alt fokus på serien.

Blir dere igjen på sletta nå som dere er ute eller er Norway Cup ferdig for deres del?

-Vi blir igjen å støtter andre, yngre skeidjenter, men etter det er den nok ferdig for våres del.

Spesiell situasjon

I andre omgang var det riktignok også keeperen til Sverre som fikk uønsket oppmerksomhet. Ca halvveis ut i omgangen går keeperen ned etter en duell med en Skeid spiller. Hun får et frispark, men blir liggende nede. Hun meddeler at hun ikke trenger hjelp, men bruker lang tid på å komme seg opp. For mye tidsbruk, mener dommer og gir henne et gult kort. Etter mye diskusjon mener dommer at keeper selv må sone straffen som er 5 minutter på sidelinjen. Totalt sett bidro denne bisarre situasjonen til over 5 minutter med stopp i spillet, til Skeids store frustrasjon da de jaget etter utligning.

Med tapet til Skeid J13 senere i dag også så er ungdomsturneringen over for Skeid sin del.