I helgen gjennomførte Tiger Karateklubb en vellykket treningssamling med internasjonalt anerkjente instruktørene Richard Amos (8.dan) og Yanti Amos (4.dan) som gjesteinstruktører.

Treningssamlingen var fullbooket, i Rønningen Folkehøgskoles flotte idrettshall. Hele 100 ivrige karateutøvere deltok. Rundt halvparten var Tigers egne utøvere, mens resten var tilreisende fra klubber fra Østlandet, Stavanger, Kongsberg, Trondheim og Kristiansund.

Bildeserie

Stor karatesamling på Kjelsås

Utøverne var i alderen 13 - 70 år pluss, fra gult belte opp til 6. grad sort belte. Det ble ny og nyttig kunnskap, inspirasjon og motivasjon til å videre trening og utvikling.

Richard Amos har besøkt Tiger karateklubb mange ganger, men på grunn av stor interesse har vi valgt å leie treningshall slik at vi kan få plass til flere, åpne arrangementet og invitere alle som har lyst til å komme og trene uavhengig av klubb- og organisasjonstilhørighet.

Dette er fjerde gangen Tiger arrangerer åpen treningssamling på Rønningen. I 2022 ble vårsamlingen på Rønningen første treningssamling etter at Covid-tiltakene ble opphevet. Tiger fikk da hele 11 nye sortbelte grader i løpet av samlingen, tre andre graderte seg på påfølgende sommersamlingen.

Neste års vårsamling er allerede booket 12. og 14. april 2024.

Tiger karateklubb holder ellers til i naturskjønne omgivelser ved Frysja, nedenfor Teknisk museum.