KORSVOLL: Det er sol og regn om hverandre, men det er spilleglade barn å se på Korsvollbanen denne første uken av sommerferien. På fotballskolen får barna lære masse nytt og utvikle sine fotballferdigheter hvor spillegleden og trygghet står i sentrum.

Få siste nytt rett i nyhetsfeeden din! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Temadager

Hver dag fra mandag til torsdag er tematiserte dager. For de yngste er det skjult ferdighetstrening gjennom lek som gjelder, mens for de eldre er det mer teoretisk.

Avslutninger er ikke et eget tema, men kjøres omtrent hver økt for alle gruppene, og smålagsspill spilles hver eneste økt. Det er for å legge opp til at alle deltakerne får score masse mål i løpet av uken, noe som er blant det morsomste med fotballen.

Gruppene deles inn etter kjønn og alder, men med aktiv bruk av differensiering jobbes det med å tilpasse hver enkelt deltagers ferdigheter, motivasjon, ønsker og behov, slik at alle får mest mulig utbytte og trives best mulig på fotballskolen.

LES OGSÅ: I helgen stiller 7000 til O-løpstart på Sognsvann. Ta med nettbrettet!


Turneringen ukens høydepunkt

Tradisjon hvert år er at det arrangeres VM-turnering den siste dagen. Hele dagen er satt av til turneringen, med gruppespill før lunsj og sluttspill etter. Masse spill og mange mål en hel dag slår aldri feil.

Den samme fotballskolen arrangeres også i siste uke av sommerferien (uke 33).

LES OGSÅ:
* Har satt norgesrekord: Elevene ar gått jorda rundt – på ski!
* Slik blir Akerselva-turveien – sjekk når den blir ferdig!

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!