NORDRE AKER: Med andreplassen på Oslo SVs bystyreliste er Siavash Sangtarash den kandidaten fra Nordre Aker som står høyest på en bystyreliste.

Nordre Aker Budstikke har allerede skrevet om alternative valgkampstrategier i forkant av høstens kommunevalg.

Både Arbeiderpartiets ordførerkandidat Tone Tellevik Dahl, og stortingsrepresentant og vikarierende utdanningsbyråd i Oslo, Høyre-politiker Kristin Vinje fra Korsvoll, har latt seg inspirere av svenske Gudryn Schyman og arrangert valgmøter hjemme hos seg selv, og hos vanlige velgere.

Én video hver dag

SV-politiker Siavash Sangtarash vil også nå direkte ut til velgerne. På facebook har han derfor lagd en «valgkampkalender» hvor han legger ut en daglig video.

– Man kan ikke lenger bare forholde seg til tradisjonelle medier. Da kommer man ingen steder. Ungdoms hovedkilde til nyheter er sosiale medier, men heller ikke der er det lett å bli sett. Da må man være så kreativ som mulig, sier han.

Tanken er at en video kommuniserer mye lettere enn tekst, og selv om det er tidkrevende å lage 45 snutter fram mot valget 14. september, så kan det være verd det, tror Sangtarash.

Fortsetter etter valget

Halvveis ut i august har de fleste videoene er blitt sett mer enn 1000 ganger og den mest sette har 2000 vininger.

– Hvis jeg sammenligner dem med mine egne bloggeinnlegg (tekst) så har de nådd mange mange flere og sånn sett er jeg veldig fornøyd. Dette er noe jeg kommer til forsette meg også etter valget, sier Sangtarash.

Under kan du se en av SV-politikerens videoer, som handler om Nordre Aker:Dag 7Idag snakker jeg litt om Nordre Aker SVs valgmagasin. Du kan går til magasinets side i slutten av videoen.

Posted by Siavashs valgkampkalender on 6. august 2015

LES OGSÅ:
* Varsler kraftig grønt inntog i Nordre Aker
* Jørgen Foss flytter fra Nordre Aker: – Jeg måtte ut for å tenke
* Justisministeren (Frp) i Nydalen: – Jeg er bare Anders

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!