FREDAG:

LOVISENBERG: 1) Politiet søker etter en 65 år gammel mann, savnet fra Lovisenberg sykhus. Han skal være ikledd sort tynn jakke, jeans og sorte sko. 2) Den savnede mannen er til rette. Han ble funnet av en nabo, og i god behold. Han er nå vel tilbake på sykehuset.

MAJORSTUEN: Nødetatene er også på vei til Majorstukrysset hvor en kvinne skal være påkjørt av en bil. Ukjent skadeomfang. 2) Trafikkulykken i Majorstukrysset. Kvinnen veltet med sykkelen, har ikke vært i kontakt med bilen. Smerter i ankel og kjørt Ullevål sykehus.

SENTRUM: Nødetatene er på vei til Henrik Ibsensvei v/ nr. 48 hvor en kvinne er påkjørt av trikken. Ukjent skadeomfang, men kvinnen skal være bevisst. 2) Trafikkulykken i Henrik Ibsensgt. Kvinnen er kjørt til OKL, lettere skadd. Politiet oppretter sak.

OPERATUNNELEN: En bil har fått problemer og står med varseltrekant i Operatunnelen østgående, Ekebergtunnelen. Politiet og Viking er på vei.

ØKERN: Politiet har pågrepet en mann på 21 år som prøvde å kjøre fra politiet på Østre Aker vei. Bilen hadde falske skilt og han manglet førerkort

CARL BERNER: Mann som utagerer på et gatekjøkken. Politiet raskt på stedet, en mann innbringes og anm §350.

NATIONALTEATERET: Nationalteateret t-banest, mann som slo etter passasjerer på t-banevogn, politiet raskt på stedet, 1 mann pågrepet, kjørt arrest, anm.

FURUSET: E6 inngående v/Furuseth, Bilstans i høyre felt, politiet på stedet. 2) E6 inngående v/Furuset, bilen fjernet, fri ferdsel.

MAJORSTUEN: Bogstadveien, politiet pågriper 3 personer for forsøk på lommetyveri fra 2 kvinner, Gode vitner hjalp oss med å lokalisere dem. Takk!

LES OGSÅ: - Det brenner i bilen din!

PARKVEIEN: I forbindelse med demonstrasjon ved den Israelske ambassaden kl 1800, er Parkveien stengt for gj.kjøring fra krysset Parkveien/Uranienborgv

FURUSET: E6 utgående v/Furuset, trafikkuhell i venstre felt, politiet og Viking på stedet, lange køer ut av Oslo 2) Islandsgt, OBRE har sikret på stedet.

VÅLERENGA: Islands gate, nedfall fra en bygning etter kraftige vindkast, politiet og OBRE er på vei

BJØRVIKA: I Bjørvikatunnelen, østgående, står det en bil med stans. Tauebil på vei.

MAJORSTUEN: Vi er i Rosenborggata hvor en person viste frem en hagle. Vi har nå i kontakt med vedkommende. Vi er bevæpnet. 2) I Rosenborggata fant vi en hagle. Eieren sa han bare skulle gjøre noen sikteøvelser. Det bør gjøres på en skytebane, ikke i byen.

LES OGSÅ: Påsatt brann på toalett og innbruddstyv tatt på fersken

OSLO: Oslo politi har i formiddag gjort forsøk på å pågripe en person i forb. med anmeldte trusler. Pressebrief Stovner politist. kl 14.

HELSFYR: En bil som har mistet ett hjul står på RV 190 ved Helsfyr. Tauebil på vei.

ST:HANSHAUGEN: Nødetatene er på vei til krysset Akersbakken og Maridalsveien hvor det har vært en ulykke mellom sykkel og bil. Ukjent skadeomfang pr nå. 2) Vi er nå på stedet og det viser seg at det en syklist som har kjørt på en fotgjenger. Begge blir kjørt legevakt for videre undersøkelser

Politiet har pågrepet 2 stk i forbindelse med innbrudd i frisørsalong

LES OGSÅ: Knivdrap, blotter pågrepet utenfor barnehage og ransforsøk

LAMBERTSETER: Nødetatene er i Langbølgen 1. Det brenner i en leilighet. Beboer er ute. 2) Brannen i Langbølgen er slukket, beboere er tilbake i sine leiligheter.

SINSEN: 1) Sinsenvn: Ny meld om mann som er slått ned. Politi og amb på stedet, uklart skadeomfang 2) Sinsenvn: Samme forhold. Mann slått ned. Tok seg til aktuell leilighet og ble obs der med kutt i ansiktet og blåmerker. Til OKL for behandl.

SINSEN: Sinsenvn: Meld om knivstikking. En pers skal være stukket i hodet. Ukjent skadeomfang.

TØYEN: Sigurdsgt, melding om skudd avfyrt, bevæpnet politi på stedet, innsatsleder på stedet., forts

2) Sigurds gate:Ant avfyrt 3 skudd, ellers ingen nye opplysninger om hendelsen. . Ukjent om noen er skadet.

3) Sinsenveien, fornærmede kjørt OKL, åstedet lokalisert, negativt søk etter gjerningsmann, politiet oppretter sak

OPPSAL: Kranveien: Melding om røyklukt fra kjeller. Nødetatene er på vei. 2) Kranveien, nødetatene på stedet, lukter brent men vi finner ingen brann.

ULLEVÅL: 1) Møllesvingen: Melding om pipebrann. Nødetatene er på vei. 2) Det var en liten pipebrann som nå er slukket.

STORO: Ring 3 østående ved Storo: Trafikkulykke. Nødetatene er på vei til stedet. 2) Ring 3 ved Storo: Ingen personskader, og veien er nå ryddet.

LES OGSÅ: Politi fikk hasj i hodet og fikk tatt røykerne

STOVNER: 1) Stovner Senter: Meld om brann. Alarmer går flere steder i bygn. Nødetatene på vei 2) Ingen brann. Årsaken til alarmen var røyking på ett rom.

MAJORSTUEN: Lommetyv tatt på fersken på Majorstua. Fornærmet har fått tilbake lommeboken sin, og gjerningsperson er kjørt til arresten.

EKEBERGTUNNELEN: Ekebergtunnelen vest fra Svardalstunnelen. Bil med stans. Politiet er på stedet. Redningsvogn er på vei.

SMESTAD: 1) Bil som har mistet ett hjul i krysset Holmenkollveien/Sørkedalsveien. Trafikale problemer. Tauebil er rekvirert. 2) Trafikken glir forbi i Sørkedalsveien. Hjulet falt av i forb med ett trafikkuhell. Partene skriver skademelding

FURUSET: 1) Nødetatene er i Prof. Birkelands vei hvor det er meldt om brann i ei hovedtavle. Ikke synlig røyk eller flammer . 2) OBRE har lokalisert arnestedet i Prof. Birkelands vei. Brann i elektrisk tavle. Ingen skadde. Politiet oppretter sak

BRYN: Vært innbrudd i enebolig på Bryn. Gjerningsmannen ble overrasket av beboer og stakk fra adressen. En mistenkt person er

LES OGSÅ: Kjørte gaffeltruck på Ring 3