TORSHOV: Det var mange folk og skikkelig julestemning utenfor Trikkestallen på Torshov, da julegrana ble tent lørdag 2. desember.

Har blitt en tradisjon

– Vi har julegrantenning hvert år, vi startet med det for tre år siden, forteller Margareta Magnus Myhre, informasjonssef i Oslo Nye Teater.

– Det har blitt en kjempekoselig tradisjon, 2000 mennesker pleier å være innom hvert år. Vi føler vi treffer et eller annet hos folk, fortsetter hun.

Besøk av snekker Andersen og nissen

Arrangementet var gratis, med gratis pepperkaker og gløgg, gang rundt juletreet, Bjølsen skolekor sang julesanger og man kunne kjøre hest og kjerre rundt volleyballbanen.

I tillegg kom selveste Snekker Andersen og julenissen fra forestillingen «Jul med Prøysen og snekker Andersen», på besøk. De kjørte hest og kjerre og hilste på alle utenfor Trikkestallen etter forestillingen.

Da underholdningsprogrammet var over, fortsatte folk å kose seg rundt juletreet. Kanskje med vafler fra Lilleborg skoles musikkorps, og køen til hestene strakk seg helt fra den ene siden av parken til den andre.

LES OGSÅ:

* Her er psykologens klare juleråd
* Fra grått til grønt, vil forvandle parkeringsplassen til park
* Hvorfor forsvant ladeplassen for elbil, så snart sykkelfeltene kom?
* Ikke så lenge til Norges største kino åpner