Men den siste cupkampen mellom de to naboene og erkerivalene fant sted på Grefsen stadion 22. mai 2019. Det ble en målrik affære som endte 3-4 til bortelaget, etter ekstraomganger.

Om det blir like spennende denne gangen, gjenstår å se. Alt ligger i alle fall til rette for en lokal folkefest når de blå på Grefsenplatået skal ta imot de røde fra Nordre Åsen.

Hvis du ikke får tatt turen selv, viser Nordre Aker Budstikke og Direktesport kampen fra klokka 18:

Kjelsås tok seg til tredje runde etter en aldri så liten cupbombe med seier mot Mjøndalen, som ligger på 3. plass i OBOS-ligaen, 22. juni. Skeid på sin side slo bunnlaget Frigg i PostNord-ligaen 15. juni.

Nå skal altså OBOS-bunnlaget Skeid, som har én seier etter elleve kamper, møte (litt over) midt på treet-PostNord-laget Kjelsås, som har fem seiere og fem tap etter tolv kamper.

For naboene er det Skeid som har statistikken med seg. De har tre seiere på de siste fire kampene mot Kjelsås. Skeid har scoret 13 mål mot Kjelsås, Kjelsås 7 mot Skeid.

Sist gang de to møttes, da som to PostNord-ligalag i oktober 2021, endte det uavgjort. Den største Skeid-seieren på de fire siste møtene kom 30. juni i fjor, da Skeid scoret 4 mål mot et Kjelsås som avsluttet målløse.

Hvem tror du vinner onsdagens kamp og avanserer i cupen? Stem!