KRINGSJÅ: Uansett vil denne sesongen være herrenes beste prestasjon noen gang.

De eneste som potensielt kan sette en stopper for de eventyrlige resultatene til Koll-herrene er TIF Viking. På tampen av sesongen blir det mange oppgjør mellom de to klubbene. Det er også Viking som venter i Norgescupfinalen den 7.-8. mai.

Norgescupfinalen spilles i Ekeberghallen i Oslo.

Selv om alt kan skje, har Koll-herrene sett spesielt sterke ut i innspurten av sesongen. Etter første del av sluttspillfinalen denne helgen, har Koll allerede to seiere under beltet. Det betyr at de er en seier unna tittelen som seriemestere.

På tribunen i Kringsjåhallen var det godt trykk fra publikum i helgen. I Bergen forsvinner derimot hjemmebanefordelene til bydelslaget. Koll håper derfor at alle volleyballentusiaster i Oslo kommer og ser på Norgescupfinalen helgen etter. Det kan bli en historisk dag for klubben. Med både dame- og herrelaget i finalen, for første gang!

Koll-damene har også hatt en god sesong. Dessverre sa det stopp i semifinalen mot Randaberg. Men det kan meldes om at damene trener godt, og er klare for Norgescup-finalen i starten av mai. Der er det BK Tromsø som venter.