Lyn er klar for comeback i 2. divisjon, PostNord-ligaen, denne sesongen. Onsdag 22. mars skal de måle krefter mot 1. divisjonslaget (Obos-ligaen) Skeid.

Det er noen år siden sist de to befant seg i samme divisjon, men hvordan er formen nå måneden før seriestart? Avspark er klokka 16.45 onsdag:

Skeid vant overlegent 5-0 over Arendal 18. mars, og skremte Molde i fjerde runde av 2022-cupen 12. mars. En kamp som endte 3-1 til de regjerende mesterne. For en måned siden spilte Skeid målløst og uavgjort mot nabo Kjelsås, som spiller i PostNord-ligaen.

Lyn på sin side klarte seg godt da de spilte treningskamp mot Obos-laget KFUM 11. mars. Den endte med en knepen seier 4-3 til KFUM. 24. februar vant Lyn 1-0 i over Strømmen, mens de 15. februar grundig slo nabo Kjelsås 4-0.

Vi viser alle kampene direkte

Denne sesongen viser Nordre Aker Budstikke alle kamper i Obos-, PostNord- og Norsk Tipping-ligaene, samt flere kamper fra Eliteserien og cupen.

Sørg for å få med deg sesongstart:

Flyttes til +ALT

Direktesport-plattformen har fått en betydelig oppgradering og kommer til å vise 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper i Obos-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen og de fleste kampene i NM Cup for menn til og med semifinaler, i tillegg til masse annen sport.

For å få tilgang til alle fotballkampene på Direktesport, må du fra kommende sesong ha Amedias totalabonnement +ALT. Uten +ALT-abonnement vil du hver uke kunne se et begrenset antall forhåndsbestemte kamper på din lokalavis. Foruten fotball og annen direktesendt sport, gir +ALT deg tilgang til alt innholdet i mer enn 90 lokalaviser i Norge, Nettavisen og podkast-appen Untold.

Samtidig med endringene av Direktesport vil det komme flere og bedre apper for SmartTV og mobil. Appene som blir lansert er: Apple- og Android TV, Samsung TV, LG TV, Apple- og Android Mobil.

Les mer om fotballsesongen i Nordre Aker Budstikke her: