Lyn kapret 4. plassen i Toppserien etter 3-2-seieren over Avaldsnes hjemme på Kringsjå.

Etter en heseblesende 2. omgang vant Lyn 3-2 mot Avaldsnes!

Lyn ledet fortjent 1-0 til pause etter scoring av Kristin Holmen, og absolutt alt tydet på at Lyn skulle vinne på komfortabelt vis da Avaldsnes-keeper Danielsen tabbet seg ut og forærte innbytter Monica Isaksen et gratismål. Men ut av ingenting reduserte nok en innbytter, Ida Natvik, for Avaldsnes, og da var det kamp igjen.

Og så, da. Snaue ti minutter etter 1-2-målet, skulle vi få utligningen etter et vanvittig raid av Cille Nilsen, som dro av og rundlurte tre-fire Lyn-spillere. Lyn tok deretter over kampen igjen og fremprovoserte tre-fire kjemperedninger av Danielsen, men i det 85. minutt - etter en corner - kunne ikke den unge keeperen hindre scoring da Iselin Sandnes Olsen satte inn 3-2 fra kloss hold. Avaldsnes jaktet desperat nok et utligningsmål, men var ikke særlig nære å score igjen, og da ender det 3-2 til Lyn på Kringsjå kunstgress. (Direktesport)

kan du se en lang rekke idretter på Direktesport via Nordre Aker Budstikke. Du får tilgang på all sport fra Direktesport med et abonnement på Nordre Aker Budstikke. Det koster nå kun én krone i måneden de første tre månedene, deretter 119. Med +Alt får du i tillegg tilgang til over 70 Amedia-aviser fra hele landet. Dette koster 249 kroner etter de første tre månedene. Det er ingen bindingstid.