Vi har oppgradert både over og under «panseret», og gitt Nab.no en real ansiktsløftning.

– Vi håper du liker det du ser og finner mange interessante saker på «nye» Nordre Aker Budstikke! I tiden fremover skal vi fylle avisen med mye nytt og spennende innhold, sier Kjelstrup.

Men først og fremst skal vi fortsette å være den lokalavisen du kjenner, med hjerte for bydelen vår og alle som bor og ferdes i Nordre Aker. I redaksjonen er vi de samme de som før, og Kristin Tufte Haga, Stella Oter Lindeberg og Christian Fredrik Borg vil fortsette å grave frem og sette fokus på stort og smått som skjer i vårt område.

Vi skal naturligvis fortsette med å følge det lokale kulturlivet, sporten for unge og eldre, i topp og bredde, og gi deg gode møter med interessante personer. Vi skal engasjere og informere, underholde og avklare.

Det vi nå gjør er å ta grep for å kunne bli enda en bedre og mer relevant avis for bydelen vår og for deg som leser. Det fortjener en bydel med 53.000 innbyggere. Og vi har høye ambisjoner!

Sørg for at du får med deg alt! Tegn et abonnement allerede nå: nab.no/tilbud

Enda mer

Noe av det som skjer er at vi gjenåpner kommentarfeltene, slik at du lettere kan delta i det lokale ordskiftet. Vi lanserer også helt nye debattsider, der du enkelt kan skrive innlegg om det som opptar deg i lokalmiljøet, og få det lest av folk i Nordre Aker. Du kan prøve det her.

I tillegg vil leserne oppdage at Nordre Aker Budstikke nå er en del av Amedia-familien, som består av mer enn 80 lokale og regionale aviser. Det vil gi ekstra redaksjonelt innhold som er interessant for oss i Nordre Aker. Spesielt trekker vi frem samarbeidet med Amedia-avisene i Oslo (Sagene Avis, Avisa Oslo, Nordstrands Blad og Akersposten).

De mange sportsinteresserte vil raskt legge merke til at Nordre Aker Budstikkes lesere har mulighet til å se en hel masse live sport gjennom Direktesport. Det er fotball fra Toppserien med Lyn-damene, det er 2. og 3. divisjonsfotball for herrer med Kjelsås, Lyn og Skeid 2, i tillegg flere divisjoner i bredden. Og det er annet krydder, som håndball fra Rema 1000-ligaen og toppfotball fra franske Ligue 1.

Det vil bli sendinger fra friidrett, ishockey og trav. Til sommeren vil også en rekke kamper fra Norway Cup bli å se hos oss i Nordre Aker Budstikke. Hele tilbudet kan du sjekke ut her.

Abonnement

For å nyte disse godbitene trenger du abonnement på Nordre Aker Budstikke. En god del av de lokale sakene våre vil også være «plusset», det vil si tilgjengelige kun for abonnenter. En del andre lokale saker vil være åpne for alle.

Hva koster det å abonnere, spør du kanskje? Det er rimelig og enkelt å komme i gang. For de tre første månedene betaler du kun én krone pr. måned. Deretter koster det 119,- pr. måned. Da får du tilgang til alt innhold på Nab.no.

– Vi håper flest mulig av våre stadig flere lesere, og alle som er glade i Nordre Aker, nå vurderer å tegne abonnement. Det er dette som vil ta Nordre Aker Budstikke noen steg videre og bidra til at vi kan fortsette satsingen i årene som kommer, sier redaktøren.

– I Amedia, som er en stiftelse, er det slik at økte inntekter går til økt redaksjonell satsing. Det er vi veldig glad for. Vi har stor tro på at Nordre Aker Budstikke vil bli større og sterkere, jevnt og trutt.

I tillegg til abonnementet på Nordre Aker Budstikke vil du også kunne oppgradere til Amedias +Alt-tilgang. Da kan du lese rundt 80 andre lokalaviser fra hele Norge, fra Agder i sør til Finnmark i nord, inkludert Nettavisen+ og Avisa Oslo. Dermed kan du med ditt Nordre Aker Budstikke-abonnement også følge lokalavisen i kommunen der du har hytte, der familien din kommer fra, eller fra byen du studerte i.

Slik gjør du:

Som NAB-abonnent må du logge deg inn for å få tilgang til alt innhold på Nab.no For å kjøpe abonnement går du til nab.no/tilbud. Følg deretter instruksjonen for å registre deg og kjøpe abonnement.

Den nye innloggingsløsningen heter aID, og er det som knytter deg, abonnementet og innholdet sammen. Mobilnummeret blir ditt nye brukernavn. Med en aID-bruker og abonnement får du tilgang til alt innhold.

Trenger du hjelp? Kundesenteret kan kontaktes her, eller på telefon 32 27 70 69, og er åpent fra 08.00 til 15.30.

Overgangen

Når Nordre Aker Budstikke nå er over på ny plattform, i ny drakt, vil det ta noen uker før eldre artikler er overført. Det vil si at det i en kort periode vil være umulig å søke opp NAB-saker som er eldre enn cirka 10 dager. Men fortvil ikke, disse kommer til å være tilgjengelige i løpet av få uker.