Maridalen/ Kjelsås: Michael Støen (18) og Kjelsås-gutten Oliver Langland (18) har deltatt i A-VM i Basel.

Begge ble tatt ut til det norske U18-laget i ishockey som nå har spilt A-VM i Basel, Sveits fra 20-30 april 2023.

De har spilt kamper mot USA, Finland, Sveits, Latvia og Tyskland.

Det er første gang på 12 år at Norge stiller i A-divisjonen i U18-VM. For det norske U18-laget høstet det viktig erfaring som de kan dra nytte av i fremtiden. De møte noen av de beste unge spillerne i verden. Norge var plassert i gruppe B sammen med Latvia, Finland, USA og vertsnasjonen Sveits. Denne gruppen spillte sine kamper i St. Jakob-Arena i byen Basel. De avsluttet turneringen med å spille best av tre kamper mot Tyskland hvor det ble avgjort på to kamper (6-1) og ( 3-2)

– Så vidt meg bekjent har aldri et Norsk U18-landslag klart å berge plassen i det øverste selskap noen gang tidligere, sier Michael Støen som selvfølgelig er utrolig glad for å få lov til å være med på en så stor opplevelse.

Michael Støen har spilt hockey siden han var fem år gammel, og pendlet fra Snippen hver dag i alle disse årene for å komme seg på trening. Han spiller til daglig for Vålerenga Hockey.

Oliver Langland startet hockeylivet allerede som treåring før han etter mange år i Grüner Ishockey kom til Vålerenga som 15-åring .

Begge ble også seriemestere og NM-mester for U18 denne sesongen, og seriemestere med U20-laget til Vålerenga.