(Sagene Avis)

Politiet er onsdag kveld på Torshov med store ressurser, etter at en person er skutt. Politiet kom først til stedet etter melding om en slåsskamp, men fant raskt en person med skuddskader.

– Det er uklart hva som har skjedd, men vi begynner å danne oss et bilde. Det fremstår som at det er noe kjennskap mellom fornærmede og gjerningspersoner. Vi har pågrepet én på stedet, og leter etter flere, sier innsatsleder Monika Engebretsen.

Politiet ber vitner ta kontakt.

Én person har status som siktet og er pågrepet. I tillegg er to personer innbrakt til politiet for avhør, disse har foreløpig status som vitner.

Skjedde i en bakgård

Innsatslederen forteller situasjonen var rolig da politiet ankom. Hendelsen skal ha skjedd i en bakgård i Kyrre Grepps gate, men det er usikkert om skytingen har foregått ute eller inne. Politiet har ikke kontroll på skytevåpenet.

– Vi mistenker flere gjerningspersoner, på bakgrunn av undersøkelser, sier Engebretsen.

Politiet har ikke det totale bildet på gjerningspersonene og fornærmedes tilknytning til stedet. Men det er en relasjon til adressen, bekrefter innsatslederen.

– Vi mener det er kjennskap mellom partene, så dette er ikke tilfeldig.

Politiet søker fortsatt etter flere gjerningspersoner, men det er ingenting som tyder på at disse fortsatt er i område. Det skal ha vært flere enn fem personer i slåsskampen det til å begynne med ble meldt om.

Fikk melding 18.20

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.20.

Politiet rykket først ut etter melding om slagsmål og at en person lå nede.

Politiet vil være til stede i området en stund fremover.

Sagene Avis oppdaterer saken.


FLERE HENDELSER PÅ TORSHOV OG SANDAKER, ONSDAG KVELD: