Nordre Akers sjakklubb 1911U bidro stort til det hele, med 12 deltagende lag: Tre fra Kringsjå og Den Franske skole, to fra Korsvoll, ett fra Kjelsås og Tåsen, og i tillegg ett blandet lag og ett rent jentelag fra flere skoler.

Vi tok oss godt ut – nesten alle spillere hadde på seg de fine nye klubbgenserne.

Kringsjå White Kings leverte beste sportslige 1911U-prestasjon med sølvmedalje etter spennende og jevn kamp hele veien med Kastellet Kings, som vant (de ble nr 2 i 2022), og Oppsal 1, som ble nr 3.

Tåsen skole ble beste lag med bare spillere i 4. klasse eller yngre – en stor klasse i år med hele 16 lag. Veldig bra av Tåsen, som endte på 7. plass i hele barneskoleklassen.

Ellers gjorde alle 1911U-lagene det veldig bra, og vi merker oss 5. plass til Kjelsås Black Kings, 8. plass til Korsvoll White Bishops og 11.-12. plass til Den Franske Skole – les Fous.

Og selvsagt må vi nevne 1911U Red Queens – eneste rene jentelag i turneringen. De gjorde også en strålende innsats.

Totalt spilte hele 53 spillere fra 1911U i mesterskapet – antakelig rekord det også.

Vi trekker frem noen enkeltprestasjoner blant de mange flotte resultatene: Aurora Johnsen Skogstad tok 8 poeng på ni spill på 3. bord for 1911U Red Queens. Bare ett tap i siste runde hindret en perfekt 9’er for Aurora.

Aksel Valio tok 7 av 9 på 4. bord for Korsvoll White Kings. (7 av 7, og så en litt tøff innspurt).

Og til slutt tar vi med at Marius Rønningen (4 av 4 lørdag) og Ludvig Ludvigsen (5 av 5 søndag) tok til sammen 9p på 9 runder på 4. bord for sølvvinner Kringsjå White Kings. Greit å ha slike 4. bordspillere!