Med 6-0 i målforskjell er Lyn serieleder i PostNord-ligaen avdeling 1 etter to spilte omganger.

Det var to jevngode lag som møttes på Skeids "nye" hjemmebane på Nordre Åsen lørdag kveld, og det skulle ta 20 minutter før det kom til en virkelig sjanse. På tampen av første omgang kom imidlertid Julius Skaug gjennom Kjelsås-forsvaret og sikret 1-0.

I andre omgang var det Kjelsås som var best og skapte flest muligheter, men sånt vinner man ikke fotballkamper av.

Lyn fikk ballen i mål på tampen av andre omgang, men ble blåst for offside. Anders Bjørntvedt Olsen var frampå, og ett minutt på overtid punkterte han kampen med 2-0-seier for Lyn, og til stor jubel fra Bastionen.

Lyn har fått en glimrende start på PostNord-ligaen etter seieren over Fram i Larvik på mandag. Kjelsås, som åpnet med seier mot Arendal 2. påskedag, må dermed ta den tunge turen opp til Grefsen stadion med null poeng, og tre totalt så langt denne sesongen.

Bildeserie

Se bildene fra lokaloppgjøret Lyn-Kjelsås

Se hele kampen her:

Se alle Lyns og Kjelsås' kamper på nab.no i 2023

I 2023 har Amedia visningsrettigheter på alle kampene fra OBOS-, PostNord- og Norsk Tipping-ligaen, samt 4. divisjon for herrer. Det samme gjelder for Norgesmesterskapet for herrer (cupen) og aldersbestemte landslag.

Det betyr at du ser alle Lyns og Kjelsås' kamper neste sesong i Direktesport via Nordre Aker Budstikke. Du får tilgang til kampene med et +Alt-abonnement på Nordre Aker Budstikke. Oppgrader til +Alt her.