Glade barn på trygg is

Snørike vintre virker å bli sjeldnere i lavlandet.

Det er derfor enda viktigere at flere får lære å gå på skøyter.

På Bergbanen ved Ullevål Stadion kan alle lære dette gratis.

Populær start på vinteren 2022

På Bergbanen på Ullevål startet bandyskolen opp forrige lørdag. Bandyskolen gjennomføres på Bergbanen hver lørdag fra 12:30 til 13:45 frem til vinterferien. Vi håper at det stiller mange barn på lørdager gjennom hele vinteren. Informasjon vil oppdateres på Facebooksiden.

Tilbud til hele familien

Årets bandyskole er for alle fra siste år i barnehagen opp til og med fjerde klasse. Vi har også plass for foreldre/yngre barn og foreldrebandy, som er den del av tilbudet for å gjøre bandyskolen til en sosial arena for hele familien og nærmiljøet.

Vi ser også at vi har stadig yngre deltagere på is, ikke minst flere jenter. Jentemiljøet i klubben er i vekst, og vi ønsker gjerne flere velkommen. Bandy er en idrett som passer alle.

Gratistilbud

Det er fullt mulig å låne alt av utstyr, både hjelm og køller. Nytt av året er at vi også har skaffet oss en del skøyter til utlån om man ikke har dette. Slik blir det mulig for alle å prøve seg på isen veiledet av kyndige instruktører fra klubben veileder på isen eller bistår med tilpasning av utstyr.