KJELSÅS: Det skilte kun ett poeng mellom andre, tredje og fjerdeplassen på tabellen i andre divisjon herrer, før kampen i 16. serierunde mellom Kjelsås og Tromsdalen. KFUM topper med 43 poeng med ferdigspilte 16 kamper, mens Grorud, Kjelsås og Tromsdalen hadde henholdsvis 34, 33 og 33 poeng etter 15. runde.

Grorud spiller mot Vålerenga 2 mandag, mens Kjelsås tok i mot Tromsdalen på Grefsen Stadion søndag.

Gjestene var offensive - og etter ett kvarters spill sto det 0-1 til gjestene, ved Lars Henrik Andreassen. Det ble også pauseresultatet.

Kjelsåsvekkelse

Men i andre omgang, var det rene Kjelsåsvekkelsen. Det tok bare fem minutter før kaptein Espen Frøystveit kom til en utligning. Minutter senere tok Kjelsås ledelsen, 2-1 ved Anders Osmunddalen. Ett minutt senere var gjestene på igjen, og utlignet til 2-2, ved igjen Lars Henrik Andreassen.

Simen Stamsø Møller ville også på scoringslista denne søndagen, og tok vertene i ledelsen igjen, da det sto igjen rundt ett kvarters spilletid - 3-2. Klokka bikker 80 minutter og Tromsdalen får straffe, og utligner til 3 - 3, igjen ved Lars Henrik Andreassen. 3-3 og poengdeling ble også sluttresultatet.

Sesongbeste

Kjelsåskaptein Espen Frøystveit skulle selvfølgelig aller helst sett at hjemmelaget vant kampen, men er likevel fornøyd med vertenes spill i andreomgangen.

– Andreomgangen i dag er vel noe av det beste vi har levert denne sesongen. Det som er kjipt er at vi er dårlige på sekvensene i forkant av baklengsmålene - Tromsdalen får altfor lettvinte mål mot oss. Det er kjedelig å slippe inn mål så lettvint, når vi ellers gjør en så god andreomgang, sier Frøystveit.

Som også som nevnt kom på scoringslista og utlignet til 1-1 tidlig i andreomgang.

– Jeg fikk en ball på rundt tjue, kom meg forbi en Tromsdalenspiller og satt den i lengste hjørnet. Alltid gøy å score mål, sier Kjelsåskapteinen.

Langt opp

Uten trepoenger i dag, søndag, så begynner det å bli langt opp til KFUM på toppen.

– KFUM fikk det i dag, ved at vi kun får ett poeng hver. Ni poeng opp er mye. Men klart ingenting er umulig, og vi får bare fortsette å vinne kamper fremover. Vi har jo ikke tapt en kamp på 12 kamper. Men for å nå KFUM, så må jo de også begynne å tape kamper. Og det spørs jo, sier Frøystveit.

Det betyr at både Kjelsås, Tromsdalen og Grorud ligger på en andreplass søndag - alle med 34 poeng. Men som nevnt spiller ikke Grorud 16. serierunden før mandag. Og med KFUM på topp - med hele 43 poeng.

Kjelsås Stian Pettersen - som for øvrig spilte sin 100 kamp for Kjelsås - fikk seg en skikkelig smell i førsteomgangen, og måtte gå av banen. Etter det Nordre Aker Budstikke kjenner til har Stian fått en kraftig smell i leggen. Han iser ned og fysioterapeuten har sett på skaden. Fysioterapeuten har etter sigende tro på at Stian er raskt tilbake.

Neste søndag venter Finnsnes borte for Kjelsåsgutta.

Lyn og Skeid

Moses er mannen

Få siste nytt rett i nyhetsfeeden din! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:
* Hvis Lyn berger plassen får du se denne mannen med Beatles-lugg
* Nei, dette bildet er ikke fra en klesreklame.
* Nordre Aker på tørrkok-toppen

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!