Vi ønsker å takke alle besøkende, og mange trofaste har kommet år etter år. Vi håper barn, voksne og familier har kunnet glede seg over dyrene, aktivitetene, utstillere, og alt det vi har hatt å tilby de som har tatt turen innom.

Det startet med at vi ønsket å være et godt alternativ til «senternissen». Vi har jobbet for å tilby et unikt gårdsmiljø med de aktiviteter som har vært naturlig for oss gjennom dyr og tradisjoner som har vært en del av gården. I tillegg har vi hatt unike, flotte utstillere som har bidratt til et rikt mangfold av tradisjonsrik husflid og andre flotte ting.

Ikke minst vil vi takke alle frivillige som har stilt opp fra runderidning, julefortelling, salg av pølser, grøt gløgg mm. En spesiell takk til «verdens beste gårdsjulenisse» som har hatt stort fang med plass til mange barn. Han har nok hørt mange ønsker til jul og er nok med på mange fine julekortbilder.

Vi vet at mange har skapt sine tradisjoner rundt julemarkedet, og vi håper at dere bærer med dere gode minner fra årene hos oss, og at dere nå finner andre gode arenaer for videre tradisjoner i førjulstiden.

Vi vil anbefale å ta turen til Maridalen Bygdetun for å komme i god førjulsstemning med julegrantenning, servering, gang rundt juletreet mm som vil være lørdag 26. november fra kl. 15.00. Følg med på bygdetunets FB side. Parkering ved Hammeren og Hønefoten.

En takknemlig hilsen og god førjulstid fra Tori og Jon Ivar Bakke.

LES OGSÅ: