Mange av de samme lokale kunstnerne og håndverkerne, som var med på julemarkedet kommer igjen, pluss mange flere. De har med seg brukskunst, pynt, søtsaker og mye mer.

Av kunstnere og håndverkere nevnes Nana Buraas, Hege Larsen, Karen Baltzersen, Hannah Øyre Gundersen, og Karen Baltzersen. I tillegg til Richard Haugsnes og Grace Creations.

I tillegg stiller Stikling, en lokal plantebutikk på Grønland i Oslo.

I den grønne jungelen av en butikk kan du drømme deg bort i dine villeste plante-fantasier! Stikling tilbyr sjeldne husplanter og stiklinger i alle slags forskjellige kategorier, former og fasonger.

I tillegg stiller Anne Lise:

Ei kreativ dame. Hun har et stor repertoar av produkter. Hun syr blant annet brødposer, brødkurver, kjøkkenhåndklær og kjøkkenforkle til den minste kokken i huset. Hun strikker klær til baby og barn. I tillegg syr og strikker Anne-Lise dukkeklær - favorittdukka kan ikke gå uten klær, må vite.

Men det blir også moro for de yngste, med 17-maileker. I tillegg stiller Sinsen ungdomskorps fra klokken 16.00 og sørger for en feststemt avslutning på det hele. Vi leverer med allsanggaranti.

Les også

Kathrine + Henrik: Slik planlegger de den store dagen. Men én ting håper de gjestene glemmer