Det melder selskapet Unisport, som etter sigende er Europas ledende nettforhandler av fotballprodukter, og har vært aktiv på det norske markedet siden 2012 gjennom sin nettside.

I 2021 åpnet Unisport sin første norske butikk – en NFF-fanbutikk på Ullevaal stadion – i Fotballshops gamle lokaler.

Nå «henter» Unisport, offisiell Liverpool FC-partner, storklubben til samme lokaler, og gir norsk fotball og Liverpool-fans sjansen til å oppleve det de kaller den «fantastiske atmosfæren fra Anfield helt tett på.»

Butikken på Ullevaal stadion blir altså Nordens første Liverpool FC-butikk, og åpner torsdag 19. mai som en pop-up-butikk. Den holder åpent denne helgen fra torsdag til lørdag klokka 10-19 (18 på lørdag). Med unntak av Kristi Himmelfartsdag 26. mai, holder den åpent klokka 10-19 torsdag til lørdag fram til 4. juni.

Av aktiviteter i pop-up-butikken blir det blant annet lansering og salg av den nye Liverpool-drakta, fotomuligheter med den offisielle Liverpool-maskoten Mighty Red, Wheel of fortune og mulighet til å vinne en signert Liverpool-trøye fra Fabinho.

– Viktigheten til Liverpool FC er utrolig stor. Da vi fikk muligheten til å dele «The Liverpool FC experience» med det norske folk, var det derfor også en enkel avgjørelse. Unisports oppdrag er å gjøre fotballdrømmer til virkelighet. Og siden mange ikke har mulighet til å komme til Anfield, er det en god følelse å kunne dele litt av Anfield med forbrukerne, sier Michael Burk, CEO i Unisport.