Nydalens Skiklub arrangerer da siste løp i Oslo City Cup, en serie på fem sprintorienteringsløp som alle foregår i bymiljø i Osloområdet. Over 350 løpere er påmeldt.

Utover den store majoriteten med o-løpere er også en annen kategori idrettsutøvere - som også er vant til bommer - på plass. Treneren til det norske damelandslaget i skiskyting, Sverre Waaler Kaas, er o-løper i Nydalens Skiklub. Han har nemlig fått med seg store deler av skiskyttelandslaget med Ingrid Landmark Tandrevold i spissen til start under pågående landslagssamling i Oslo og Toppidrettssenteret.

Selv om flere av skiskytterne er løpssterke er det få o-eksperter som tror at skiskytterdamene vil ha mye å stille opp med mot arrangørens egen Anne Margrethe Hausken Nordberg. Senest på lørdag tok hun bronse i NM sprint (på knock-out varianten).

Så oddsene vil bli veldig høye om Ida Lien, Ragnhild Femsteinsvik, Juni Arnekleiv eller Tandrevold skulle klare å slå superveteranen fra arrangørklubben. For øvrig, hvis noen lurer, skiskytterne løper uten børse og skal ikke skyte på blinker, kun finne poster - de også.