KORSVOLL: I forkant av loppemarkedet i april i år, fikk Korsvoll skolekorps god hjelp fra Nordre Aker Budstikkes lesere til å identifisere en bunad som noen generøst hadde levert inn til skolekorpsets loppemarked.

Den viste seg å være en Grafferdrakt fra Gudbrandsdalen.

Urverk

– Vi har nå blant annet fått inn et nydelig urverk til loppemarkedet, men vi vet ikke noe om opphavet, sier Hilde Fjeld i loppekomiteen.

– Kanskje NAB sine lesere kan hjelpe oss med å finne ut hva dette er og kanskje også si noe om hva den er verd? spør hun.

Bildene øverst i saken viser urverket. Vet du noe om hva det kan være, og hva det muligens er verdt, kan du kommentere i bunnen av denne saken, eller på Nordre Aker Budstikkes Facebook-side. Du kan også sende oss en e-post.


Auksjon

Korsvoll skolekorps' loppemarked arrangeres lørdag 11. og søndag 12. november. Tradisjon tro blir det auksjon lørdag klokken 13, og da vil også urverket gå under hammeren.

– Vi har også flyttet på flere avdelinger siden sist, blant annet for å vise frem klær og sport på en god måte. Klærne vil også være bedre sortert enn før, dette for at våre kunder bedre skal kunne manøvrere i utvalget. Vi gleder oss! sier Fjeld.

LES OGSÅ: Loppegeneralen på Nordberg ble hedret av kongen i helgen!

Viktig loppemarked

Loppemarkedene er viktige inntektskilder for skolekorpsene. Da Nordre Aker Budstikke ble med inn i den innholdsrike loppekjelleren på Korsvoll skole før vårens loppemarked, spurte vi hvor viktig det er for økonomien til Korsvoll.

– Det er alfa og omega. Uten det hadde det ikke vært grunnlag for å drive, sa Fjeld.

To millioner kroner er korpsets årlige budsjett. Av dette er kommer cirka 1/8 gjennom støtteordninger, resten dekkes av kontingent, egenandeler, parkeringsvakter på Ullevaal stadion, og to årlige loppemarkeder.

LES OGSÅ:
* Disse damene har skrevet fotballhistorie i Nordre Aker
* Startet vinteren: – Det ble en magisk kveld på isen!

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!