STORO: Eks-landslagsturner Odin Kalvø (26) liker utfordringer. Både å utfordre andre, men også seg selv. Og resultatene havner på YouTube. Her kan du se noe av det han driver med: Helt OK.


Turner følger bryter

Denne uka var det en helt spesiell utfordring han selv tok. Nemlig å følge dagen til bryteren Oskar «Tåsenplogen» Marvik (26) fra Sportsklubben av 1909, med matchvekt på 130 kilo, og med blant annet bronse under VM i bryting i 2021.

Alle kan vel tenke seg hvordan brytetreningen mellom Oskar og Odin gikk, og det kan du se senere på Odins kanal Helt OK.

Men det stoppet ikke med det. For som Nordre Aker Budstikke også har omtalt tidligere, så spiser en stor bryter som «Tåsenplogen» veldig mye mat, faktisk er 7000 kalorier om dagen et must.

Dette måtte selvfølgelig Odin også prøve. Så derfor ble han med Oskar «Tåsenplogen» til Johnny Rockets på Storo, som også sponser bryteren. Nettopp for å sette til livs et måltid som dekker noen – altså bare noen – av alle de kaloriene som Oskar må få i seg hver dag.

– Jeg lager underholdning og oppmerksomhet rundt turnidretten. Nå følger jeg Oskar gjennom dagen. Det gikk ikke så bra med bryterdelen, jeg ble slengt litt her og der, ler Odin.

– Det ble tivoli for Odin, humrer Oskar fra siden.

Med på det store måltidet er også cubanske Oscar Pino, som bryter for det cubanske landslaget.

– Vi trener sammen mot EM i Budapest i starten av april, hvor jeg skal delta. Det er veldig god hjelp for meg å ha Oscar å trene med, legger Oskar «Tåsenplogen» til.

Så kommer måltidet på bordet. En gigasvær hamburgerkreasjon. Et helt kilo med kjøtt! Selvfølgelig med milkshake og fries.

– I min vektklasse så er hver dag lørdag, jeg spiser det jeg vil, og har aldri dårlig samvittighet for å spise noe som helst, sier Oskar og oppfordrer Odin til å kaste seg over gigaburgeren:

– Det er bare å tygge og svelge, ler han.

Så er det hele i gang:

– Jeg tror jeg kunne spist dette hver dag, kjempegodt! understreker Oscar og de andre ved bordet nikker seg enig mellom munnfullene. Så gyver de løs på neste burger, og neste burger...

Men hvordan gikk det egentlig?

Vel, Oskar klarte å dytte ned hele måltidet. Odin hadde noen hamburgere igjen, mens cubanske Oscar stoppet med en burger igjen på tallerkenen.

Og når man kan spise så mye mat, og er så glad i å spise mat, så er det jo greit å være sponset av noen som kan servere deg litt mat:


Sponsor

– Vi har inngått et sponsorsamarbeid med Oskar, det synes vi er veldig kult. Dette er ikke en burger vi vanligvis har på menyen, men hvis noen andre ønsker dette, så skal vi nok fikse det, lover daglig leder ved Johnny Rockets, Jon-Erik Kristiansen.

Og hvor mange kalorier var det i gigaburgeren - eller burgerne - gutta fikk servert? Ganske mange, men når det er skrevet, slett ikke nok for Oskar. Han må nok hive i seg en kraftig kvelds også.