Loppemarkedet på Kjelsås ønsker å skape en helhetlig opplevelse i nærmiljøet med gjester fra hele byen, og det skaper nok den spesielle stemningen. Masse av aktivitetene foregår utendørs i den store skolegården hvor man kan tilbringe dagen på piknik med familien, nyte serveringen og gjøre mye av handelen utendørs i et trivelig miljø.

En viktig attraksjon på loppemarkedet er at Kjelsås skoles partyband/musikkorps spiller opp med sitt helt spesielle partyrepertoar med innøvd koreografi.

Man kan samtidig handle alt fra kunst, kjøkkenutstyr, porselen, møbler, bøker, plater, leker, sportsutstyr og mer.

Slik som tidligere har klesavdelingen et eget«fashion-område» hvor det er samlet vintageskatter og forhåndssorterte klær av høy kvalitet eller t.o.m. helt nye klær som vi garanterer er i virkelig god tilstand.

Hjertet av loppemarkedet er matkroken ute og kafeteriaen hvor det selges kaffe, deilige hjembakte kaker, nystekte vafler, pølser og burger og mer.

Vi har god uteplass så hvis du trenger en shoppingpause, kan du slå deg ned i ro og fred med en kaffe og litt mat.

For de miljøbevisste så har vi også en egendesignet totebag med en unik logo som kombinerer musikkglede og miljøinnsatsen vi gjør sammen. Ved å kjøpe dennereduseres plastforbruket og man gir litt ekstra støtte til Kjelsås skoles musikkorps som i år har fått inn mange nye entusiaster aspiranter som skal få undervisning, instrumenter og uniformer. Det er nå 100 musikanter i korpset.

Så korpset ønsker alle NABs lesere vel møtt til enhyggelig dag og en god handel!

Bildeserie

Se hvem som var på bruktmarked på Kjelsås