I helgen ble NM i skiorientering langdistanse og mellomdistanse avviklet ved Skramstadsætra i Rena, et kjent sted for alle som går Birkebeinerrennet. Blant arrangørklubbene finner vi foruten de lokale klubbene Elverum IL og Løten OL også IL Koll. Koll stilte også med løpere i skiløypene, men største deltagende klubb var som mange ganger før naboklubben i Nordre Aker, Nydalens Skiklub.

Klubbens desiderte skiorienteringsfiksstjerne, Anna Ulvensøen kom nesten rett fra den østerrikske–sveitsiske Skiorienteringsuka der hun vant sammenlagt.

Også i nærfjellterrenget ved Skramstadsætra var Anna raskest i lørdagens langdistanse og søndagens mellomdistanse. Begge dager var det Synne Strand, Lierbygda OL, men som på sommerstid løper for Nydalens SK, på sølvplass.

I lørdagens langdistanse ble det et gull til Nydalens Skiklub. I herrejunior ble det en overlegen seier til Teodor Mo Hjelseth.

I søndagens mellomdistanse ble Isak Jonsson nr. 2 i herreseniorklassen. Isak går nå for NTNUI pga studier, men er ellers oppvokst ved Brekkekrysset.

Til helgen og neste uke venter nå EM i skiorientering i Madona i Latvia for Anna, Synne og Isak. På samme sted og tid avvikles junior-VM i skiorientering der Teodor Mo Hjelseth får følge av klubbkameratene Axel Aalde, Marie Scheele, og Inga Skaarer Wiklund. Sistnevnte er for øvrig kusine til Ragne Wiklund, som i helga vant allround NM på skøyter og som med det også sikret seg kongepokalen.