Det nettstedet estatenyheter.no som i forrige uke omtalte salget av eiendommen Gjerdrums vei 19 i Nydalen til et syndikat hvor fondet Oslo Opportunity II er største eier.

Kontorbygget på i overkant av 10.000 kvadratmeter.

– Eiendommen har vært godt forvaltet av Avantor og har litt ledighet som vi kan jobbe med, sier Joachim Bentserud Wingerei, CEO i Clarksons Platou Real Estate Investment Management til Estate Nyheter.

Til Nordre Aker Budstikke svarer Bentserud Wingerei på spørsmål om fremtidig bruk av eiendommen, at de vil fortsette å satse på næring i bygget, og at det er også kontorarealer som per i dag ikke er leid ut i bygget.

Administrerende direktør i Avantor AS, Øystein F. Thorup, er også sitert i samme sak, men ønsker ikke å kommentere nærmere detaljer rundt salget.

Til Nordre Aker Budstikke sier han imidlertid dette:

– Ja, vi har solgt eiendommen og Gjerdrums vei 19 er et bra bygg vi har forvaltet i mange år for gode kunder av Avantor. Eiendommen er ikke strategisk viktig for Avantor og nå som vi har solgt den ønsker vi ny eier og våre tidligere kunder lykke til videre.

På spørsmål om hva som ligger i strategisk viktig, svarer han kort følgende:

– Eiendommen passer ikke inn i den langsiktige porteføljen for Avantor AS, vi satser mer på de miljøsertifiserte byggene i sentrum av Nydalen.