KRINGSJÅ: Koll tok forrige uke i mot BK Tromsø til dobbeltoppgjør. Det endte med full pott til Koll for både herre- og damelaget. Denne helgen er det Førde som tar turen over fjellet for prøve seg mot serielederne fra Kringsjå.

Fire av fire?

Damene til Koll har hatt god kontroll på Førde så langt med tre seire av tre mulige. Sluttspillsemifinalen er allerede sikret, men i kamp med Randaberg om førsteplassen er tre poeng på søndag viktig. Jentene måtte se cupgullet ryke til Randaberg – nå har Koll-damene seriøse planer om å ta seriegullet med hjem til premieskapet i Kringsjåhallen

Gutta spiller for semifinaleplass

Kun tre runder gjenstår av årets Mizunoliga, og mye kan bli avgjort når Koll får vestlandsbesøk på søndag. Herrelaget har enda til gode å vinne mot Førde denne sesongen, og er derfor veldig sultne på seier. Med tre poeng vil gutta være sikret en plass direkte i semifinalen i sluttspillet. Det betyr at Koll-gutta kommer til å være meget fokuserte på denne kampen. Det blir alltid topp stemning i hallen når det er ekstra mye å spille for!

Damene er først ut klokken 12.00, før herrene tar over klokken 14.30. Koll inviterer til festvolleyball og håper på stort møte. Over 100 lokale Koll-supportere har allerede sikret seg en plass på tribunen.

Vintercamp

Det arrangeres også volleycamp i Kringsjåhallen i vinterferien - her kan du lese mer.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke


Få nyheter fra Nordre Aker Budstikke rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!