Publikums forventinger var intet annet enn kunstens iboende trang. Og for en musikalsk og poetisk utfoldelse det ble. Uten et ord, med mørket i Grefsenveien som kveldens kulisse og damp av fuktige vinterklær innafor satte Seglem i gang med toner og ord. Ja, det er rart det der. Hvordan urkraften kan sluke et rom. Hvordan kunstneren og publikum kan smelte sammen til en organisme. For det var det vi opplevde. Det var det vi følte.

Temaene vekslet mellom tekst, musikk, skapelse og kreativitet. Humoren og alvoret satt løst. Og Seglem bydde virkelig på det rike spekteret av erfaring, undring og lysten til å skape noe hver dag han står opp. Noe som har resultert i diverse priser, samarbeid med storheter innen norsk kulturbransje og konserter iblant annet Tyskland, USA, Japan og England.

Den nye boka hans Djup redsle– Djup ro kom ut på Samlaget i 2022 og må kunne betegnes som en klimabok. Dagens bokbader, Yngve Kveine, betegner boka som en «meget tankevekkende og godt skrevet bok, der den distinkte rytmen, roen og alvoret fanger inn leseren».

Neste bokbad i Gamle banken blir den 19. januar med selveste Zeshan Shakar som har høstet fenomenale kritikker for sin seneste bok: De kaller meg ulven. Vel møtt!

LES OGSÅ: