Nødetatene var framme på stedet, twitret politiet kl. 9.21.

– Meldes om full overtenning av en varebil.

Bilen står i et sykkelfelt i Nordbergveien, like ved krysset mot Sognsveien.

Nordbergveien var stengt som følge av brannen, men klokka 09.35 er den åpnet igjen, ifølge Nordre Aker Budstikkes reporter på stedet.


Operasjonsleder Erik Sannes i Oslo-politiet sier til Nordre Aker Budstikke at de fikk melding om brannen, fra Brann- og redningsetaten, klokken 09.11:

– Vi fikk melding om overtenning av varebil med røykutvikling. Vi har nettopp ankommet stedet, og er i kontakt med føreren, som selv meldte om hendelsen til Brann- og redningsetaten. Dette er en varebil med henger, det er for tidlig å si noe om årsaken til hendelsen. Vi har heller ikke noen melding om hva varebilen eventuelt er lastet med. Det er heller ikke informasjon om at varebilen er en el-bil, sier Sannes til avisa.


Nordre Aker Budstikkes reporter på stedet forteller like før klokka 09.30 at brannvesenet jobber med etterslukking. Det er store skader på bilen og kraftig røykutvikling, men ikke flammer.

Fem over halv ti melder politiet at brannvesenet har kontroll på brannen, og at bilen fremstår som totalt utbrent.

– Vi er i samtale med bilfører og åstedsgruppa er på vei ut for å undersøke bilen. Trafikken flyter greit forbi åstedet i Nordbergveien.

Det er ikke meldt om personskader som følge av brannen.

Politiet er nå ferdige på stedet, twitrer de klokken 10:38.

– Sak opprettes.