Det er vennskapelig stemning mellom ildsjel fra Kjelsås IL, Tobias Torrisen, og butikksjef hos Milsluker'n, Eirik Kurland Olsen, da Nordre Aker Budstikke møtte dem på Kjelsås ILs sportsmesse på Grefsen stadion lørdag.

Sakens opprinnelse ligger i Milsluker'ns reklame for egen skimesse denne helgen. De hadde hengt opp sine bannere over bannerene til Kjelsås IL og Njård IL, noe ildsjel Tobias Torrisen reagerte sterkt på. Han prøvde å komme i kontakt med idrettskjeden, men da dette ikke nådde frem tok han til orde i lokalavisa.

– Jeg var allerede i kontakt med budstikka om (sports)messa, og tenkte at om jeg sa fra til dem ville det kanskje skape mer blest, og det gjorde det jo. Kanskje mer enn jeg så for meg også. Hvis man ser på det i retrospekt, går jo media veldig fort, så tolv timer senere fikk jeg kontakt med Milsluker'n som beklaget og lurte på om det var noe de kunne hjelpe til med. Det var jo veldig raskt håndtert, mener Torrisen.

– Det viste seg å være som jeg hadde tenkt på forhånd. Man har avsatt jobben til noen som ikke har så god føling med lokalmiljøet.

– For det er en litt uvanlig ting å gjøre?

– Jada, uten tvil, og vi har jo egentlig en veldig god relasjon med Kjelsås fra tidigere, og har sponset. Så hele situasjonen ble bare veldig klønete. Det skulle ikke ha skjedd. Forhåpentligvis kommer det noe godt ut av det til slutt, sier Eirik Kurland Olsen.

Donasjon og mulig samarbeid

Som plaster på såret har Milsluker'n overrakt en pengegave til Kjelsås IL, som ifølge Avisa Oslo, ligger på 5000 kroner. Til Avisa Oslo sier Torrison at han var overrasket over donasjonen.

– Vi var bare interessert i å få reklamere for arrangementet vårt, og når Milsluker'n da rydder opp og donerer litt penger, ja da kan jo ikke vi ønske oss mer, sar Torrissen til Avisa Oslo onsdag.

Kurland Olsen mener dette kanskje var begynnelsen på et nytt samarbeid.

– Vi har stilt med en sum som kan hjelpe dem med et par småting, også får vi se hva veien videre blir i tillegg.

Forholdet mellom Kjelsås IL og Milslukern ser ut til å være på god fot igjen, noe begge parter mener er positivt.

– Skimiljøet er veldig lite, og det er ikke så mange aktive alpinister, og heller ikke sportsbutikker som sikter seg inn mot aktive utøvere, så man liker jo å ha gode relasjoner, forteller Torrisen.

– Det er jo hyggelige å treffe nye folk, og kanskje dette starter en relasjon, selv om vi kom litt skeivt ut.

– Vi er jo avhengige av hverandre, legger Kurland Olsen til.

– Hva hvis dere skal avgi en stemningsrapport nå?

– Stemninga er god, ja, kommer det lattermildt fra begge to.

Les også: