Skolestart og litt friskere luft på morgningen betyr at bandysesongen nærmer seg med stormskritt. Ullevål stiller i år med jentelag i alle årsklasser fra 6 år helt opp til dameserien.

Mens vi venter på isen ønsker vi at enda flere jenter skal bli litt kjent med tilbudet vi har på Bergbanen. Derfor inviterer vi alle jenter på en super morsom kveld hvor de kan få prøve ut ulike aktiviteter. Her kan du for eksempel få prøve å score mål på en ekte jentelandslagskeeper, spille innebandy turnering i hallen på Ullevål Stadion, eller teste ut hinderløyper og andre øvelser på Bergbanen. Etterpå blir det pølsefest i klubbhuset. Våre damelagsspillere vil hjelpe til og garanterer to timer fylt med bandylek musikk og god stemning.

Jentebandy er fortsatt en relativt liten sport. Dette vil vi i Ullevål bandy gjøre noe med. Hos oss er det stort fokus på det sosiale, mestring og lek. Bandy er vel også en av få idretter som fortsatt er en sesongidrett og super å kombinere med for eksempel fotball. Vi starter for fullt når isen er lagt i slutten av Oktober og holder på til isen smelter i Mars. En kort men intensiv sesong pakket med tilbud og aktiviteter. Jentene trener to ganger i uken, spiller kamper, deltar på cuper, har kveldsmat i klubbhuset, – ja noen sier at de egentlig skulle ønske de kunne bo på Bergbanen hele vinteren. Utover det tilbyr Ullevål gratis bandyskole på lørdager, bandyakademi på fredagene, egen keeperskole og sist men ikke minst arrangerer de den legendariske Skøytediscoen.

Vi håper mange tar med seg venner, søsken, store og små og blir med på vår førpremiere på bandysesongen på tirsdag. Foreldre er invitert i klubbhuset på kaffe mens jentene får herje rundt på banen og teste ut aktivitetene. Ingen påmelding og alt er gratis. Oppmøte 18.00 på klubbhuset i Kaj Munks vei 7

Vi sees!