NYDALEN:Ungt entreprenørskap blomstrer i Nydalen. Magnus Rajka, daglig leder, Oskar Nygren, økonomiansvarlig, Edvard Øfsthus Toft, markedsføringsansvarlig, og Ylber Demiri personalansvarlig som alle er 2. klasse-elever ved Nydalen videregående skole og gründere av ExRight.

– Vi har alle holdt på med trening i oppveksten, og holder fortsatt på med trening, forteller Magnus om bakgrunnen for forretningsideen og det som ble til ExRight. ExRight handler om å utvikle treningsopplegg tilpasset hver enkelt - på nett.

– Konsekvensene av å trene feil kan være fatale. Gjennom nettsiden vår selger vi billige treningsopplegg som er tilpasset hver enkelt, og også i forhold til de målene man har for treningen, forteller Magnus videre.

Under femtilappen kan du få tilsendt treningsopplegg fra de unge gründerne.


Tre tilbud via hjemmesiden

Interesserte kan via hjemmesiden exright.no plukke ut en av tre forskjellige tilbud om treningsopplegg, ett generelt, ett mer tilpasset, og ett opplegg for å trene seg tilbake etter skade. Ved hjelp av et spørreskjema, så plukkes det ut fornuftige øvelser til hver enkelt.

– For at dette skal være et sikkert treningsopplegg med gode øvelser har vi et samarbeid med personlige trenere som går gjennom øvelsene og svarene fra kunden og sammen lager vi dermed et tilpasset treningsopplegg til hver kunde, forteller Magnus videre.

God læring

Og det har vært god læring for gutta siden oppstarten.

– Blant annet har vi gjennom skoleåret så langt møtt mange interessante mennesker, bedrifter og fått sett hvor spennende næringslivet kan være. Vi har fått flere samarbeidspartnere som TINE, getFit og Mediahuset Nydalen. Disse samarbeidene har gjort at vi som bedrift har fått muligheten til å utvikle oss optimalt og lære mest mulig, forteller gründerne.

Selskapet er selvfølgelig registrert Brønnøysundregistrene, og gutta forteller om mye nedlagt tid i driften, ved siden av skolearbeid og ikke minst Nydalsrevyen.

7000 i basen


Og det er ikke noe småtterikundedatabase de allerede har opparbeidet seg.

– Vi opparbeidet oss en stor kundebase på rundt 7000 personer, og over 100 personer har mottatt produktet vårt! Vi er veldig fornøyde med salget vårt men ønsker å nå enda flere, slik at alle som ønsker kan få en optimal treningshverdag.

Blant annet har sosiale medier og promotering vært med på å samle en så stor kundebase, i tillegg har gutta også henvendt seg direkte til potensielle trimmere, blant annet gjennom stands.

Så langt har ifølge gutta rundt 100 personer bestilt treningsopplegg fra gutta og Ex-Right.

Fylkesmesterskapet

Til uka er det Fylkesmesterskapet i Oslo som gjelder, fra 13 - 17. mars. Og de forteller om 40 sider med underliggende dokumentasjon.

– Nå satser vi alt på å gjøre det bra i konkurransen, og vi gleder oss til å måle krefter med de andre bedriftene fra Oslo, og så skal vi presentere bydelen på en god måte, ifølge de unge gründerne.

For øvrig kommer Magnus, Oskar og Edvard fra Kjelsås og Grefsen - personalansvarlig Ylber er fra Helsfyr.

LES OGSÅ:

* Ikke klin, ligg, dans, eller snakk med gutta som synger at du danser som en hore!
* Nydalenrevyen - stort smilefjes til det rare kjøpesenteret
* Helsesista fra Nydalen vgs - fra 700 - 7000 følgere på ett døgn
* Nå er det tabu å slenge dritt om andre!
* Det er vanskelig å være meg selv, når alle andre vil jeg skal være en annen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!